Vojenské akce a jejich využití v cestovním ruchu - Zlatušková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2018)
Práce obsahuje literární přehled, který vysvětluje základní pojmy řešené problematiky. Byla provedena analýza současných vojenských akcí v České republice, byly vybrány dvě z nich a tam byl proveden kvalitativní a kvantitativní výzkum. Byla uskutečněna syntéza výsledků a byly vypracovány vlastní návrhy. Nakonec byl vysvětlen přínos těchto návrhů.
Military Events and their Use in Tourism
Keywords: cestovní ruch; vojenské akce; Armáda České republiky; návštěvníci; nábor; event marketing; tourism; military events; the Army of the Czech Republic; visitors; recruitment; event marketing