VYTVOŘENÍ INSTRUKTÁŽNĚ METODICKÉHO VIDEA PRO ZAČÍNAJÍCI KARATISTY VE SPORTOVNÍM ZÁPASE KUMITE - Mikula, Dominik (Jihočeská univerzita, 2023)
Cílem bakalářské práce bylo vytvoření instruktážně metodického videa pro začínající karatisty ve sportovním zápase kumite.
CREATING INSTRUCTIONAL AND METODICAL VIDEO FOR BEGINNING ATHLETES IN KUMITE
Keywords: Karate; cvičební program; instruktážně metodické video; kumite.; Karate; training program; instructional video; kumite.