Projektové řízení ve vybraném MSP - Laluch, Jan (Jihočeská univerzita, 2015)
Předmětem bakalářské práce "Projektové řízení ve vybraném malém či středním podniku" je na základě analýzy vybraného uskutečněného projektu odhalit problémy daného podniku v oblasti projektového řízení a rozpracovat konkrétní návrhy změn systému projektového řízení. V práci je představen podnik, který je později analyzován. Jedná se o českou stavební společnost EDIKT, a. s., která působí primárně v oblastech dopravních a pozemních staveb. Analýza vybraného projektu a zhodnocení případných nalezených problémů probíhá za použití metod vysvětlených v teoretické části. Nalezneme zde i konkrétní návrhy, jak vyřešit odhalené problémy společnosti v oblasti projektového řízení.
Project Management of the Chosen Company
Keywords: projektové řízení; projekt; fáze projektu; metody projektového řízení; EDIKT; project management; project; project phases; project management methods; EDIKT