Součinnost neziskových subjektů v problematice syndromu CAN - Růžičková, Martina (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce se zabývá součinností neziskových subjektů intervenujících v problematice syndromu CAN. V teoretické části jsou popsány formy syndromu CAN, vlivy působící na výchovu dítěte v rodině a sociální služby určené pro děti a rodinu. Praktická část obsahuje kvalitativní analýzu dat agendy CAN získaných z Oddělení sociálně-právní ochrany dětí v Prachaticích a od místních nestátních neziskových organizací, kterým bylo uděleno pověření k výkonu sociálně-právní ochrany dětí.
A nonprofit subjects cooperation in the CAN syndrome problems