Analýza obchodních aktivit vybraného podniku s ohledem na tuzemský a zahraniční trh - Klimeš, Michal (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá historií, minulostí i součastností pivovaru. U tohoto podniku si velice vážím, jak je těsně spojen s městem, jeho historií a současností, jak po celou dobu své existence si zachoval smysl pro tradici a zároveň dokázal držet tempo s modernizací, jak se dokázal prosadit ve světě i přes velkou konkurenci a jak je také nedílnou součástí rozvoje města - podporuje sportovní i kulturní život.
Bussines politics of a selected business.
Keywords: pivovar; ekonomika; export