Naplňování cílů Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání v lesní mateřské škole - Košnarová, Terezie (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá možnostmi naplňování cílů Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání v podmínkách lesní mateřské školy. V teoretické části nalezneme kapitoly věnované charakteristice lesních mateřských škol, jejich historii u nás i ve světě a jejich právnímu zakotvení. Dále jsou zde popsány cíle Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání, jejich naplňování, plánování a evaluace v mateřské škole. V praktické části je popsána realizace integrovaného bloku v Lesní mateřské škole Remízek prostřednictvím její evaluace zaměřené na naplňování cílů rámcového kurikula.
A Fulfilment of targets of the Framework Education Programme for Preschool Education in a Forest Kindergarten
Keywords: Lesní mateřská škola; předškolní vzdělávání; Rámcový vzdělávací program pro předškolní vzdělávání; evaluace; dílčí cíle; klíčové kompetence; konkretizované výstupy; Forest preschool; forest kindergarden; preschool education; Framework Education Programme for Preschool Education; evaluation; partial goals; key competencies; concrete outputs