Cestovní ruch a rekreace na severním Písecku - Škrnová, Petra (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem diplomové práce je zhodnotit současný stav cestovního ruchu na severním Písecku. Dílčími cíli je posouzení struktury předpokladů rozvoje cestovního ruchu ve vybrané oblasti, zhodnocení struktury současných návštěvníků zkoumané oblasti a vypracování projektu rozvoje cestovního ruchu v dané lokalitě. Záměrem je navrhnout projekt rozvoje cestovního ruchu tak, aby obohatil současnou nabídku cestovního ruchu vymezeného regionu, a učinil tak šetřenou lokalitu turisticky atraktivnější.
Tourism and recreation in northern part of Písek region
Keywords: severní Písecko; předpoklady rozvoje cestovního ruchu; návrh projektu; vyšší návštěvnost; the northern part of Písek region; the tourism development conditions; the project proposal; the higher region visit rate