Senzorické hodnocení vybraných mléčných produktů - Halámková, Eliška (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem diplomové práce bylo provést pomocí některé z metod senzorické analýzy vyhodnocení vybraných mléčných produktů. Na základě navrženého dotazníku se provedl zároveň průzkum týkající se spotřeby a obliby vybraných komodit. Diplomová práce byla součástí řešení projektu OP VK CZ.1.07/2.3.00/09.0081: "Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství".
Sensory evaluation of selected milk products
Keywords: mléko; mléčné výrobky; senzorické hodnocení; kysané mléčné výrobky; milk; dairy products; sensory evaluation; fermented milk products