Rychlost akumulace uhlíku do půdy po proběhlé disturbanci - Hellerová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato práce byla napsána formou projektu za účelem získání grantu. Cílem práce je shrnout literární poznatky o rychlosti akumulace půdní organické hmoty v čase a připravit projekt, který by řešil tuto problematiku na příkladu sesuvů půdy.
Rate of accumulation of carbon into soil after disturbance
Keywords: půdní organická hmota; rychlost akumulace uhlíku; sesuvy půdy; soil organic matter; rate of carbon accumulation; landslides