Tábory a kurzy motivované výtvarnou činností - Lacman Minaříková, Monika (Jihočeská univerzita, 2015)
Teoretická část práce se zabývá významem pojmu tábor, kurz, animace. Dále také malířskými tábory, jednorázovými výtvarnými kurzy na DDM, probíhající pravidelně každý měsíc. V praktické části se budu opírat o vlastní zkušenost z organizací aktivit, letních malířských kurzů, které jsou motivovány výtvarnou činností a jejich rozbor. Pomocí animací dětí si přiblížíme západočeské město Stříbro a jeho okolí z historického hlediska. Pro svou práci jsem se nechala inspirovat knihami se stříbrskou historií, kterou jsem propojila výtvarnou činností.
Camps and courses motivated by art activities
Keywords: výtvarná činnost; tábor; kurz; volný čas; motivace; art aktivity; camp; course; free time; motivation