Optimalizace systému řízení obalového hospodářství u vybraného podniku - Hrůzová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2021)
Hlavním cílem diplomové práce je optimalizovat systém řízení obalů u vybrané společnosti, vyhodnotit a optimalizovat jeden konkrétní obal - paletku, která se používá pro skladování kulových čepů ve společnosti THK Rhythm Automotive Czech a.s.
Optimization of packaging management system for selected company
Keywords: logistika; optimalizace balení; paletky; automobilový průmysl; kulový čep.; logistics; packaging optimization; palettes; automotive; ball joint.