Prostorový model historické části Č. Krumlova a možnosti jeho 3D tisku - Koktan, Petr (Jihočeská univerzita, 2014)
V současné době je vytvářen prostorový model budov. Zejména z tohoto důvodu se předložená bakalářská práce zabývá 3D modelem pivovaru Eggenberg v Českém Krumlově. Tento model byl detailně digitálně zpracován a otexturován. V další části práci byla vytipována tiskárna, na které byl poté daný model vytisknut z předem vybraného materiálu. Nedílnou součástí předkládané práce je popis současných trendů v oblasti 3D tisku, dostupných technologií a jejich použitelnosti. Praktickým výstupem této bakalářské práce je reálný 3D model pivovaru Eggenberg.
A three-dimensional model of the Český Krumlov historic centre and its potential for 3D printing
Keywords: 3D tisk; Český Krumlov; model; vizualizace; 3D printing; Český Krumlov; model; visualization