Webová databáze zpěvů ptáků - Sukdol, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce pojednává o tvorbě databázové aplikace. Teoretická část je soustředěna na vysvětlení základních Open Source technologií JavaScript, CSS a PHP, použitých následně v praktické části k realizaci webové aplikace.
Bird Song Corpus
Keywords: Internet; databázové aplikace; Open Source; JavaScript; CSS; PHP; MySQL; Internet; database application; Open Source; JavaScript; CSS; PHP; MySQL