Projektová dokumentace rekonstrukce rodinného domku v Boršově nad Vltavou, zasahující do doposud nevyužívaného podkroví. - Schneedorfer, Filip (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce je zaměřena na vypracování návrhu projektové dokumentace na rekonstrukci rodinného domu. Výchozím podkladem zadané diplomové práce je reálná územně plánovací dokumentace v obci Boršov nad Vltavou. Návrh je vypracován ve dvou dispozičních variantách A a B z nichž po konzultaci s vedoucím diplomové práce byla vybrána variantách A a dopracována do stadia pro vydání ohlášení jednoduché stavby. Dům je navržen v souladu s územním plánem obce a svým charakterem navazuje na okolní zástavbu. Při práci na projektové dokumentaci jsou respektovány všechny právní předpisy, které se týkají projektování staveb. Výkresová část byla zpracována pomocí vizualizační cad aplikace.
The project documentation for a one-family house reconstruction in Boršov nad Vltavou, intervening into the not used attic.
Keywords: rekonstrukce; projektová dokumentace; rodinný domek; technická zpráva; stavební zákon; rekonstruction; project documentation; one-family house; technical report; building act