Zhodnocení personálních činností ve vybrané instituci - Zimprichová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2017)
Moje téma bakalářské práce se zabývá zhodnocením personálních činností na městském úřadě v Domažlicích. Je nutné posoudit činnosti a postupy personálního oddělení a poté navrhnout změny, které by vedly ke zkvalitnění práce. Hlavními body této práce je plánování pracovníků, odměňování, vzdělávání a propouštění pracovníků.
Evaluation of personnel activities in selected company
Keywords: Personální činnosti; plánování pracovníků; odměňování; vzdělávání; propouštění pracovníků; The human resources; planning of staff division; remunerating; training; dismissing of human resources