Vybraná témata vyživovací povinnosti rodičů k dětem z pohledu osoby oprávněné - Valenta, Petr (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce je zaměřena na analýzu vybraných aspektů vyživovací povinnosti rodičů k dětem z pohledu oprávněné osoby a možnosti jejího vymáhání, identifikování stěžejních problémů současné úpravy a za použití komparace i s jinými právními úpravami nabídnutí odpovědí na otázky. Práce bude zaměřena na možnosti vymáhání práva z vyživovací povinnosti oprávněnou osobou.
Selected themes of parents alimentary liability towards children from the eligible person´s point of view
Keywords: vyživovací povinnost