Kompetenční model a návrh jeho zavedení - Fuka, Jindřich (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce se zabývá kompetencemi, kompetenčním modelem a návrhem projektu na vytvoření a jeho implementaci ve vybrané společnosti.
Competency model, creation and implementation
Keywords: kompetence; kompetenční model; competency; competency model