Možnosti dalšího rozvoje cestovního ruchu regionu Sedlčansko - Pšeničková, Iva (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce se věnuje možnostem dalšího rozvoje cestovního ruchu v regionu Sedlčansko. Podkladem pro zpracování byly informace získané od místní příspěvkové organizace Sdružení obcí Sedlčanska a řízené rozhovory zaměřené na obce, které s touto organizací spolupracují. Cílem práce je zanalyzovat stávající situaci v řízení rozvoje regionu Sedlčansko a navrhnout další možné kroky k dosažení vytyčených cílů pomocí nástrojů marketingového řízení destinace.
Possibilities of the further tourism development in the region Sedlčansko
Keywords: cestovní ruch; destinace; destinační marketing management; kooperace; partnerství; organizace destinačního managementu; aktivity organizace destinačního managementu; řízení značek; znalostní management; marketing místa; tourism; destination; destionation marketing management; cooperation; partnership; organization; destination management; destiantion management activities; brand management; knowledge management; marketing places