Zásady tvorby a finanční řízení projektu spolufinancovaného z fondů EU - Trávníčková, Aneta (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato bakalářská práce obsahuje popsání základních problémů tvorby a finančního řízení projektů spolufinancovaných z fondů Evropské unie. Její součástí je i srovnání možných rozdílů, a to v rámci tématických operačních programů. Pravidla řídící tuto oblast jsou obecně definována. Ačkoliv jejich konkrétní forma je vždy v rámci každého tématického operačního programu přísnější. V rámci této bakalářské práce je navržen vzorový rozpočet projektu, doplněný o návrh možného účtování jednotlivých rozpočtových položek.
The Fundamentals of Formation and Financial Management for a Project cofinanced by the EU Resources
Keywords: Evropská unie; projekt; rozpočet projektu; The European Union; project; project budget