Problematika alkoholismu u vysokoškolsky vzdělaných žen. - Vránková, Denisa (Jihočeská univerzita, 2019)
V současné době je alkoholová závislost u vysokoškolsky vzdělaných žen často diskutovaným tématem.Cílem bakalářské práce bylo zmapování příčin, které vedou k abúzu alkohoslu u vysokoškolsky vzdělaných žen. Zajímaly mě dopady abúzu alkoholu na rodinné a procovní vztahy těchto žen.
Problems of Alkoholism among university-educed women.
Keywords: Alkohol; závislost; vysokoškolsky vzdělané ženy; sociální vztahy.; Alcohol; adddiction; university educated woman; social relations.