Interaktivní edukační web se zaměřením na výuku španělského jazyka na ZŠ - Filipovský, Vít (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce bylo vytvořit webové stránky zaměřené na výuku španělského jazyka. Web umožňuje registrovat dva typy uživatelů - učitele a žáka. Učitel vytváří výukové materiály v podobě článků a testů. Ty kategorizuje podle náročnosti a tématu látky. Žák má možnost prohlížet články a vypracovávat testy, jejichž výsledky se archivují.
Interactive education web sites with focus on teaching spanish language on basic school
Keywords: Analýza výukových webů; databáze gramatických jevů; didaktický test; online; Analyze of learning sites; grammar databáze; online achievement test; spanish teaching