Sociální kritika v knize Ámos - Karbulka Přibylová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem práce je popsat sociální problémy v době, ve které žil Ámos a porovnat je s dnešními sociálními problémy na území, kde se odehrává kniha Ámos.
Social criticism in the book Amos
Keywords: Kniha Ámos; historie; sociální kritika; Izrael; současnost; Book Amos; history; social criticism; Israel; present