Optimalizace logistického systému ve vybraném podniku - Valenta, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá rozborem logistického systému u vybraného podniku. V první části se autor věnuje teoretickým základům a vysvětlení pojmů vztahující se k tématu. V praktické části jsou aplikovány teoretické poznatky a rozbor dílčích činností logistického systému s hlavním zaměřením na informační a materiálové toky, skladovací procesy, logistické náklady či stanovení kritických faktorů. Pomocí výzkumných metod použitých v bakalářské práci jsou na závěr navrženy optimalizace jednotlivých činností podniku, které by měly vést k jejich zlepšení.
Optimization of logistics system in selected company
Keywords: Optimalizace; logistický systém; data; efektivita; sklady; Optimization; logistics system; data; effectivity; warehouses