Financování krátkodobých potřeb podniku - Kaňková, Martina (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem práce je vymezit krátkodobý majetek a zdroje jeho financování. Klasifikovat nástroje a způsoby financování, jejich výhody a nevýhody. Dále zhodnotit financování prostřednictvím finančních ukazatelů. Vše aplikovat na vybraný podnik a zhodnotit podnikem používané nástroje financování.
Financing of short-term needs of the business
Keywords: krátkodobé potřeby podniku; finanční ukazatele; kapitálová struktura; nástroje financování; short-term needs of a company; financial indicators; capital structure; financing tools