Zážitkový marketing a jeho role při formování produktů cestovního ruchu turistického informačního centra v Plzni - Denková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2007)
Cíl bakalářské práce spočívá už v jejím názvu: ,,Zážitkový marketing a jeho role při formování produktů cestovního ruchu informačního centra". Na počátku práce jsou stanoveny cíle a hypotézy práce, které jsou v závěru buď vyvráceny nebo potvrzeny. V práci jsou pak vymezeny jednotlivé pojmy, týkající se dané problematiky. Hlavní část práce je rozdělena na analýzu cestovního ruchu v Plzni a jeho perspektivy a na analýzu jednoho z nejvýznamnějších produktů cestovního ruchu. V průběhu práce byl zjištěn problém týkající se právě produktu, následující kapitola nabízí návrhy řešení tohoto problému. Velmi důležitým podkladem bylo dotazníkové šetření a schůzky s představiteli jednotlivých subjektů vystupujících v bakalářské práci.
Event marketing and its role by the formation of tourism trade products in tourist information centre in Pilsner City
Keywords: zážitkový marketing; produkt cestovního ruchu; dotazníkové šetření; zoologická a botanická zahrada; turistické informační centrum; event marketing; tourism trade product; questionnaire research; ZOO and botanical garden; tourist information centre