Analýza systému odměňování - Součková, Klára (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem bakalářské práce byla analýza systému odměňování, systému sociálních výhod, vývoje mezd a nákladů práce ve vybraném podniku. Pro analýzu byl vybrán podnik Rašelina a. s. V závěru práce byl zhodnocen systém odměňování a navrženy některé změny, které by mohly přispět ke zlepšení stávajícího systému.
The Analysis of the Remuneration System
Keywords: motivace pracovníků; systém odměňování; průměrná mzda; náklady práce; stabilizace zaměstnanců; the motivation of workers; the remuneration system; the average wage; the labour costs; the stabilization of employees