Vzorová dokumentace technického řešení návrhu cestní sítě v rámci KoPÚ - Hrnečková, Monika (Jihočeská univerzita, 2020)
Předkládaná práce se zabývá dokumentací technického řešení cestní sítě v rámci komplexní pozemkové úpravy v katastrálním území Vlastec. Teoretická část vychází z odborné literatury a zabývá se popisem pozemkových úprav a plánu společných zařízení. Na tuto část navazuje platný metodický návod, stanovující postup pro rozbor současného stavu a technická norma s návrhovými parametry pro polní cesty. V závěru diplomové práce jsou zhodnoceny stanovené cíle, a to posouzení správnosti určení záboru půdy pro vybudování a realizaci plánu společných zařízení - cestní síť.
Sample documentation of the technical solution of the road network design within the land consolidation
Keywords: pozemková úprava; plán společných zařízení; dokumentace technického řešení; cestní síť; land consolidation; common facilities plan; technical solution documentation; road network