Optimalizace systému řízení nákupu u vybraného subjektu - Filipová, Eva (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce se zabývá řízením oddělení nákupu, zahrnuje koordinaci dodavatelského řetězce, výběr a hodnocení dodavatelů, koordinaci skladových zásob, jednání s klíčovými dodavateli, partnerství s dodavateli, řešení reklamací. Cílem této práce bylo shrnout dosavadní provedené kroky a dále připravit návrhy pro další zefektivnění práce oddělení nákupu z pozice manažera nákupu.
The optimization of purchasing system management of chosen subject
Keywords: Oddělení nákupu; dodavatel; partnerství; hodnota skladových zásob; reklamace.; Purchasing Department; Supplier; Partnership; Stock value; Claims