Řízení lidských zdrojů ve zvoleném podniku automobilového průmyslu - Másilková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce byla zaměřena na analýzu zvoleného podniku automobilového průmyslu. Cílem diplomové práce bylo zanalyzování současného systému řízení lidských zdrojů ve společnosti Valeo Compressor Europe, s. r. o. Vedení firmy bylo upozorněno na nedostatky, které vedou ke snížení efektivity práce a případné demotivaci pracovníků. Podniku byla navržena zlepšení do budoucna, jež povedou ke zlepšení spokojenosti pracovníků.
Human resources management of the selected company in the automotive industry
Keywords: Řízení lidských zdrojů; spokojenost pracovníků; motivace; human resources management; staff satisfaction; motivation