TURISMUS V NÁHORNÍM KARABACHU - Heller, Šimon (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá turismem v Náhorním Karabachu. Úvodní geografická charakteristika regionu je členěna do několika kapitol. Jedná se o historický vývoj a fyzicko-geografickou a socioekonomickou charakteristiku regionu. Následuje hlavní část bakalářské práce, která se věnuje atraktivitám cestovního ruchu, jeho současnosti a budoucnosti v Náhorním Karabachu. V závěrečné fázi je na základě získaných poznatků vytvořen projekt pro cestovní kancelář včetně zpracované metodiky tvorby projektu.
Tourist in Nagorno Karabakh
Keywords: Turismus; cestovní ruch; atraktivity cestovního ruchu; Náhorní Karabach; Kavkaz; Tourism; tourist trade; worthiness of tourist trade; Naghorno Karabakh; Caucasus