Diagnostika převodovky traktoru CASE IH - Suchý, Václav (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato diplomová práce se zaměřuje na sériovou a paralelní diagnostiku diferenciální hydrostatické převodovky použité v traktoru Case IH Puma 225 CVX. Teoretická část popisuje historii použití převodovek, jejich význam a možné varianty konstrukčních řešení. Dále se zaměřuje na diferenciální hydrostatický typ převodovky a detailně popisuje jeho části, funkce a možnosti využití. Praktická část práce je zaměřena na diagnostiku a opravu konkrétní převodovky v traktoru, který je využíván pro poskytování služeb v zemědělství. Je popsán průběh projevu poruchy, následné diagnostiky a opravy v autorizovaném servisu Agri CS v Přešticích. Na závěr jsou shrnuty možné příčiny poruchy s prognózou dalšího vývoje.
Diagnostics of CASE IH tractor transmission
Keywords: Diagnostika; diferenciální hydrostatická převodovka; porucha; oprava.; Diagnostics; continously variable transmission; failure; repair.