Import vybrané komodity do ČR z Indonésie a Vietnamské - Havlíček, Aleš (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem diplomové práce byla analýza dovozu vybrané komodity do ČR z Vietnamské socialistické republiky a Indonésie. Dílčím cílem práce byla komparace dovozu ze států Evropské unie a států nečlenských. Dalším dílčím cílem byla optimalizace dodavatelské struktury a následná implementace.
Import of Chosen Commodity to Czech Republic from Indonesia and Socialist Republic of Vietnam
Keywords: Zahraniční obchod; zahraniční trh; dovoz; ratan; Foreing trade; Foreign market; Import of products; Rathan