Marketingová on-line strategie cestovního ruchu Jihočeského kraje - Machart, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem práce je na základě analýzy identifikovat současné nástroje marketingové online komunikace Jihočeského kraje v oblasti cestovního ruchu a zhodnotit jejich funkčnost a efektivitu využití. Sekundárním cílem práce je navrhnout strategii pro online komunikaci Jihočeského kraje jako destinace cestovního ruchu při využití nejnovějších trendů a technologií.
Marketing on-line tourism strategy of the Region of South Bohemia
Keywords: internet; online marketing; internetový marketing; marketingová strategie; cestovní ruch; webové stránky; internetová reklama; linkbuilding; SEO; SEM; optimalizace pro vyhledávače; internet; online marketing; internet marketing; marketing strategy; tourism; web pages; internet advertising; linkbuilding; SEO; SEM; search engine optimization