Možnosti využití prostředků z EU pro rozvoj cestovního ruchu v táborském regionu - Klacková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2010)
V diplomové práci byla provedena situační analýza oblasti Táborska z hlediska přírodních, historických, kulturních památek a turistické infrastruktury a bylo provedeno dotazníkové šetření, jehož cílem bylo zjistit názory občanů a turistů na nabídku cestovního ruchu v dané oblasti. Dále vytipovat možnosti dalšího rozvoje cestovního ruchu v daném regionu s využitím prostředků EU. Součástí diplomové práce je návrh projektu a produktového balíčku, které podpoří cestovní ruch na Táborsku.
Possibilities of the use of funds for tourism development in the region Tábor
Keywords: regionální politika; cestovní ruch; dotazníkové šetření; projekt; regional policy; tourism; questionnaire survey; project