Metodika testování plastových dílů se zaměřením na zdravotní techniku - Hron, Milan (Jihočeská univerzita, 2017)
Úvod diplomové práce obsahuje základní pojmy o testování plastových výrobků a obecné vlastnosti těchto výrobků, které jsou důležité pro užití ve zdravotnictví. V další teoretické části, je popsána obecná metodika tohoto testování. Navazující praktická část práce se zabývá aplikacemi této metodiky do praxe a technikami testování užívanými ve firmě Phillips Medisize CZ, s.r.o. V závěru práce je proveden souhrn testovacích metod, jejich vyhodnocení a případné konkrétní návrhy na zdokonalení užívané metodiky.
Methodology used to carry out various testing on the moulded plastic products within medical device industry
Keywords: Metodika testování; plasty; zdravotnická technika; Testing methods; plastic products; medical devices