Vývoj aplikací pro Windows Phone "Mango" - Valdauf, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2013)
V práci se zabývám vývojem mobilních aplikací pro téměř nový operační systém Windows Phone 7.5. V práci je popsaná historie tohoto operačního systému. Systém bude představen vývojářům, kteří chtějí zjistit specifika a možnosti vývoje pro tento mobilní operační systém. Budou zde také popsány komponenty a technologie pro vývoj. Dále v práci nalezneme podrobnou kapitolu zaměřenou na samostatný vývoj, kde je popsáno vše od stažení potřebného programového vybavení, až po publikování aplikace na MarketPlace. Součástí práce bude jedna plnohodnotná aplikace s dostupností na aplikačním portálu MarketPlace, která bude v práci podrobněji rozebrána
Developing Applications for Windows Phone "Mango"
Keywords: Mobilní aplikace; Silverlight; XNA; XAML; Windows Phone; Visual Studio C#; Microsoft; Marketplace.; Mobile application; Silverlight; XNA; XAML; Windows Phone; Visual Studio C#; Microsoft; Marketplace.