Analýza druhů a forem cestovního ruchu ve zvolené oblasti - Veselsko - Hřibová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá analýzou cestovního ruchu ve zvolené oblasti - Veselsko. Je zaměřena na druhy a formy cestovního ruchu, které se v této oblasti vyskytují. Cílem práce bylo tyto druhy a formy analyzovat a navrhnout změny, které by napomohly k větší návštěvnosti Veselska. Dále na základě primárních dat z dotazníkového šetření navrhnout inovaci stávající nabídky, zodpovědět zvolené hypotézy a připravit produktový balíček, jež by mohl být pro potencionální návštěvníky zajímavý.
The Analysis of the Types and Forms of Tourism in the Veselsko Region
Keywords: cestovní ruch; typologie cestovního ruchu; druhy a formy cestovního ruchu; mikroregion Veselsko; produktový balíček; tourism; typology of tourism; types and forms of tourism; microregion Veselsko; product package