Knihy o přírodě a jejich využití ve výuce přírodopisu na ZŠ - Šípová, Monika (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá knihami o přírodě a jejich využitím ve výuce přírodopisu na 2. stupni základních škol. Součástí této práce bylo vytvoření dotazníku a jeho zadání žákům na Základních školách v Mladé Vožici a v Pacově. V rámci výzkumu proběhlo srovnání respondentů na základě věku a pohlaví. Získané výsledky byly vyhodnoceny písemnou formou a doplněny grafy a tabulkami.
Books about nature and their use in biology teaching at primary schools
Keywords: knihy o přírodě; dotazníkové šetření; práce s literaturou ve výuce; učitel; Books about nature; questuionnaire; work with literature in education; teacher