Účetní výkazy a výkaznictví - Kafková, Martina (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce se zabývá účetními výkazy a výkaznictvím. Sestavováním a následnou analýzou finančních a manažerských výkazů společnosti, podnikající v oblasti dopravy. Cílem práce je vyhodnotit jejich potřebu sestavování a jejich vypovídací schopnost.
The account sheet and financial reporting
Keywords: VÝKAZNICTVÍ; FINANČNÍ ÚČETNICTVÍ; MANAŽERSKÉ ÚČETNICTVÍ; ROZVAHA; VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY; VNITROPODNIKOVÉ ÚČETNICTVÍ; NÁKLADOVÉ ÚČETNICTVÍ; ROZPOČETNICTVÍ; KALKULACE; STATISTIKA; FINANČNÍ ANALÝZA; LIKVIDITA; RENTABILITA; AKTIVITA; ZADLUŽENOST; HORIZONTÁLNÍ ANALÝZA; VERTIKÁLNÍ ANALÝZA.; REPORTING; FINANCIAL ACCOUNTING; MANAGERIAL ACCOUNTING; BALANCING SHEET; INCOME STATEMENT; IN-HOUSE ACCOUNTING; COST ACCOUNTING; BUDGETING; CALCULATION; STATISTICS; FINANCIAL ANALYSIS; LIQUIDITY; MARGINAL OF PROFIT; ACTIVITY; INDEBTEDNESS; HORIZONTAL ANALYSIS; VERTICAL ANALYSIS.