Analýza uplatnění regionální značky Prácheňsko - Nikrmajerová, Monika (Jihočeská univerzita, 2012)
Předmětem diplomové práce je vyhodnotit uplatnění regionální značky Prácheňsko. Úvodní část obsahuje regionální značení po celé České republice. Další část se zabývá projektem ?Zavedení regionální značky Prácheňsko? a samotné značky PRÁCHEŇSKO ? regionální produkt?. Hlavní část tvoří dotazníkové šetření na akcích pořádaných místní akční skupinou. Na základě zjištěných primárních a sekundárních dat jsou v závěru práce vypracovány návrhy řešení.
Analysis of Application of the Regional Brand Prácheňsko
Keywords: značka; branding; regionální značka; PRÁCHEŇSKO ? regionální produkt?; Asociace regionálních značek; brand; branding; regional brand; The PRÁCHEŇSKO - regional product?; Association of regional brands