Pokročilá analýza zranitelnosti bezkontaktních transakcí - Škornička, Jakub (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá testováním bezpečnosti bezkontaktních transakcí a následným vyhodnocení získaných výsledků. Další náplní práce je zhodnocení, srovnání a prozkoumání dnes již známých útoků, včetně možnosti zabezpečení a prevencí před nimi.
Advanced analysis of the vulnerability of contactless transactions