Tvorba počítačové hry vhodné pro opakování názvosloví anorganické chemie - Křížová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou didaktické počítačové hry, která má sloužit jako alternativní výukový materiál pro žáky druhého stupně základní školy v předmětu chemie. Hra typu adventura je zasazena do prostředí města Třeboň. Adventura obsahuje sadu testů, které slouží k procvičení anorganického názvosloví.
Creating of the computer game suitable for practice of nomenclature of inorganic chemistry
Keywords: Wintermute engine; počítačová hra; motivace ve výuce; anorganické názvosloví; Wintermute engine; computer game; study motivation; inorganic nomenclature