Imunitný tréning - Kukačka, Vladislav; Kimáková, Tatiana (RE-PUBLIC, 2020)
Odborný článek je zaměřen na aktuální téma posilování imunitního systému. Vychází z imunitního tréninku, který v osmdesátých létech minulého století publikoval německý lékař Dr. Hermann Geesing s myšlenkou systematického posilování imunity v podobě každodenního tréninku. Obsahem zmíněného tréninku je deset oblastí každodenních aktivit, které si každý zájemce sleduje a hodnotí jejich splnění sám. Tento komplexní přístup k imunitnímu systému rozvíjí a upevňuje jak fyzickou tak psychickou složku lidského zdraví.
Imunitní tréning
Keywords: imunitní systém, posilování zdraví, každodenní aktivity; imunitní systém, posilování zdraví, každodenní aktivity