Metody učení a procvičování vyjmenovaných slov na internetových stránkách - Kramarovičová, Martina (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce se věnuje metodám učení a procvičování vyjmenovaných slov na vybraných internetových stránkách. Zaměřuje se především na průzkum internetových zdrojů, na jejich nabídku procvičování vyjmenovaných slov a možnosti využití pro žáky základních škol, obzvláště pro žáky 3. tříd, kteří se právě v tomto ročníku s daným gramatickým jevem seznamují. Poznatky načerpané z odborných publikací a internetových stránek byly využity na vybraných základních školách, a to s cílem nalezení odpovědi na otázku, zda jsou internetové zdroje pro žáky zajímavější a efektivnější než učebnice či jiné studijní materiály, které donedávna byly jediným způsobem, jak se naučit či procvičit vyjmenovaná slova.
Methods of Learning and Practising the Enumerated Words on the WebsiteMethods of Learning and Practising the Enumerated Words on the Website
Keywords: Vyjmenovaná slova; Internetové zdroje; Učení; Procvičování; Enumerated words; Internet resources; Learning; Practising