Porovnání využití komunikačních kanálů v rámci pilotního projektu E.ON Energieonline - Pudil, Jiří (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této práce je vytvořit vhodné materiály, které pro pilotní projekt pomohou získat dostatečné množství zákazníků, kteří budou mít chuť podpořit pilotní projekt E.ON Energieonline. Dílčím cílem je a otestovat použití jednotlivých metod v praxi a určit ty, které budou použity během reálného uvedení produktu na trh použity pro akvizici zákazníků.
Evaluation of effectiveness of pilot project E.ON Energieonline communication channels
Keywords: Efektivita komunikačních kanálů; energetika; komunikační mix; zaváděcí fáze projektu; direct mail; direct e-mail; Facebook; Communication mix effectiveness; energetics; communication mix; launch of product; direct mail; direct e-mail; Facebook