Podniková kultura vybraného podniku - Vrbová, Karolína (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem bakalářské práce je diagnóza podnikové kultury vybraného podniku a návrh vhodných opatření k žádoucí změně podnikové kultury. V teoretické části jsou pomocí nastudované literatury popsány pojmy, které se týkají dané problematiky. Praktická část je zaměřena na konkrétní podnik, kde zkoumá stav kultury podniku. Pro sběr informací byly použity webové stránky společnosti, dotazníkové šetření a osobní rozhovor se zaměstnancem společnosti. Na základě získaných informací byla navržena opatření pro zlepšení stavu podnikové kultury ve vybraném podniku.
The Organization Culture of the Selected Company
Keywords: Podniková kultura; spokojenost zaměstnanců; vývoj podniku; vztahy na pracovišti; Organization culture; Employees´ satisfaction; Company environment; Mutual relationships