Analýza služeb cestovního ruchu na Klatovsku - Ryvolová, Hana (Jihočeská univerzita, 2008)
Hlavním cílem diplomové práce je představit oblast Klatovska po stránce historické a kulturní, zhodnocení současné situace ve městě Klatovy a jeho okolí z hlediska cestovního ruchu, popsání současných podmínek pro cestovní ruch, zhodnocení daného místa z hlediska turistické atraktivity, zhodnocení předností, ale zároveň i problémů a nedostatků dané destinace, zjistit předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu v budoucnosti a na závěr navrhnout návrh či program na podporu cestovního ruchu v oblasti.
The analysis of tourism services in the Klatovy region
Keywords: cestovní ruch; turista; návštěvník; analýza; twinningové partnerství; cykloturistika; tourism; tourist; visitor; analysis; twinning partnership; cyklotourism