Rozvoj lidských zdrojů ve vybraném podniku - Kubišová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této bakalářské práce je vyhodnotit vzdělávací system a rozvoj zaměstnanců ve vybraném podniku a stanovit možné změny, které zlepší danou oblast. Tato studie je zaměřena na vzdělávání a rozvoj zaměstnanců a také na metody, které s nimi souvisejí. Pro tento výzkum byla zvolena Střední škola, obchodu, služeb a řemesel a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky. Důležité informace jsou získány prostřednictvím rozhovoru se zástupkyní ředitele a anonymního dotazníkového šetření. Závěr této práce obsahuje možné změny a návrhy na zlepšení systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců.
The Development of Human Resources in a Selected Company
Keywords: vzdělávání; lidské zdroje; rozvoj; řízení lidských zdrojů; education; human resources; development; human resources management