Živnostenské podnikání se zaměřením na veřejné stravování - Bolechová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této práce je poukázat na povinnosti a zákonné předpisy pro živnostenské podnikání se zaměřením na veřejné stravování. V praktické části jsem se pomocí dotazníkového šetření snažila zjistit, zda dochází k dodržování daných předpisů a pro zjištěné nedostatky jsem navrhla případné možnosti zlepšení.
Trade entrepreneurship is concentrated to public catering
Keywords: Zaměstnanec; zaměstnavatel; veřejné stravování; kontrolní instituce; zákonné předpisy; Employee; employer; public catering; the control institutions; legislative rules