Počítačem podporovaná výuka fyziky - Semrád, Petr (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce se zabývá tématem: "Počítačem podporovaná výuka fyziky". Uvádí přehled moderních materiálních a nemateriálních prostředků pro výuku. Zabývá se přehledem základní digitální techniky. Stručně popíše dataprojektory, audiovizuální techniku a interaktivní tabuli. Uvádí základní přehled programového vybavení pro výuku a jeho využití. Zabývá se využitím počítačové techniky při ověřování znalostí a při zkoušení. Ukazuje využití moderní počítačové techniky při výuce zapalovacích soustav motorových vozidel v teoretické výuce elektrotechniky.
Computer assisted physics education